Metselwerken, van klassiek tot hedendaags

JEF Constructions is dé specialist in metselwerken. Vaak vormen metselwerken de basis voor een heel aantal daarop volgende werken. Bijgevolg is het belangrijk dat deze basis perfect zit! Metselwerken kunnen gaan van traditioneel en rustiek tot gelijmd met strakke voegen en dus ultramodern. Het metselwerk komt voor in allerlei soorten verbanden en in verschillende steensoorten. Telkens met de nodige zorg en aandacht voor de details zoals voegdiktes, metselverbanden, waterkeringen,… . Bij het lijmen van stenen is het belangrijk dat er in detail gewerkt wordt zodat er een egale en piekfijn geconstrueerde gevel afgeleverd wordt. 

Daarmee samengaand zorgt Gerrit voor de perfecte plaatsing van de isolatie. Een goede isolatie zorgt niet alleen voor lagere stookkosten, maar ook voor minder vochtproblemen en minder geluidshinder.

Naast metselwerken aan de gevel neemt JEF Constructions ook de binnenmuren voor zijn rekening. Dit gebeurt in verschillende soorten materialen: de klassieke snelbouwsteen, betonblokken, cellenbeton, enzovoort.

Indien nodig maakt Gerrit gebruik van stellingen. JEF Constructions beschikt dan ook over het nodige steigermateriaal, afgestemd op jouw project.