Hallo, welkom bij JEF constructions,
geen metselwerk is ons te klein

Over JEF Constructions

JEF Constructions, kwalitatief vakmanschap in metselwerken en renovaties

Visie, vakmanschap, persoonlijke aanpak en oog voor detail in metselwerken en renovaties. Dat is waar JEF Constructions voor staat. De sterke man achter deze dynamische onderneming is Gerrit Van De Sijpe. Samen met zijn vrouw en twee kinderen woont hij in een rustieke en zelf verbouwde hoeve op het Bosveld in Aalst.

De passie voor het vak ontstond reeds in zijn kindertijd. Van kinds af aan was Gerrit gepassioneerd bezig met zijn handen, en gefascineerd door constructiewerken en bouwprojecten. Vanuit zijn passie volgde hij een tiental jaren geleden een opleiding bij SYNTRA Midden-Vlaanderen tot erkend aannemer metsel- en betonwerken. Gerrit had het voorrecht heel wat bouwervaring op te doen bij verschillende aannemers. Uiteindelijk hakte hij de knoop door en zette hij zelf de stap tot de oprichting van een eigen bedrijf in metselwerken en renovaties. JEF Constructions werd geboren, zijn derde kindje zoals zijn vrouw vaak grapt. Want JEF is een samentrekking van de namen van hun twee zonen, Juul en Flor.  JEF Constructions kan vandaag een grote waaier aan realisaties en tevreden klanten voorleggen. Bovendien is hij lid van de Confederatie Bouw.

Gerrit’s specialiteit situeert zich vooral in de kleinere ruwbouwwerken. De bouw van een garage, een tuinhuis, tuinmuren of zelfs een bijgebouw behoren tot de mogelijkheden. Maar ook de voorbereidende grond- en afbraakwerken maken deel uit van zijn aanbod.

Een onderneming waarop je kan bouwen en vertrouwen

Metselwerken, betonwerken en structurele werken met steunbalken zijn de drie hoofdpijlers van JEF Constructions. Dit houdt onder meer de volgende werken in:

  • Gevelmetselwerken aan bestaande woningen
  • Bijmaken deur – en raamopeningen
  • Uitbreken of inmetselen van steunmuren
  • Plaatsen van steunbalken of poutrels
  • Onderkappen & injecteren van vochtige muren
  • Gieten van betonbalken, funderingen, betonnen trappen, vloerplaten
  • Plaatsen van blauwe hardsteen (dorpels en plinten),
  • Metselen van (tuin)muren, tuinhuizen en brievenbussen
  • Vervangen van lateien

Gerrit streeft in elk project de perfectie na. Daarin maakt hij ook het verschil. Daarnaast staan duidelijke prijsafspraken, een nette werf, hoogstaand kwalitatief materiaal en een fijne afwerking – ondanks de ruwbouw – centraal in zijn aanpak. Gerrit vindt het belangrijk om zelf de vinger aan de pols te houden. Daarom is hij niet alleen de coördinator van een project, maar steekt hij ook zelf de handen uit de mouwen.

JEF Constructions beschikt over eigen professioneel materiaal zoals een vrachtwagen met een kraan en een containersysteem, een bouwlift, stellingen, bekistingsmateriaal enzovoort.

Stap voor stap, steen voor steen

JEF Constructions wil een glashelder beeld van wat de klant wenst. Daarom begint Gerrit met een plaatsbezoek en een persoonlijk gesprek. Zijn de plannen en verwachtingen duidelijk? Dan maakt JEF Constructions een transparante en vrijblijvende offerte op. Na akkoord van de klant worden de afspraken en timings vastgelegd. Gerrit bekijkt ook wie er eventueel nog ingeschakeld moet worden in het team. Als klant heb je met Gerrit slechts één aanspreekpunt voor het volledige project, wat maakt dat het overzicht goed bewaakt en bewaard wordt.

“Zorgeloos (ver)bouwen start bij JEF Constructions.”